Business Hi-Tech

Romsym a înregistrat o creştere de 10% în primele 9 luni, la 4 mil. euro

Autor: Mediafax

20.10.2010, 23:49 31

Distribuitorul de soluţii IT Romsym Data a înregistrat înprimele nouă luni o cifră de afaceri de patru milioane de euro, cu10% mai mare comparativ cu valoarea din ianuarie-septembrie 2009,ca urmare a creşterii înregistrate pe segmentul de training şiconsultanţă şi extinderii portofoliului.

"Romsym Data a reuşit în 2010 să crească cifra de afaceri dinserviciile de training şi consultanţă. Centrul de training IT aavut o creştere semnificativă, golul produs pe piaţa munciiconducând la creşterea interesului pentru obţinerea de certificăriîn domeniul IT", a declarat miercuri directorul general alcompaniei, Răzvan Balint. El a adăugat că acest centru a generat înperioada menţionată venituri de 300.000 euro. Romsym Data, cu 25 deangajaţi, are o cotă de 30% pe piaţa de distribuţie a soluţiilor desecuritate, 30-35% pe segmentul business aplication şi 80% pesegmentul distribuţiei de Linux.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO