Business Hi-Tech

Romtelecom isi extinde oferta de servicii IT pentru firme

20.05.2008, 21:33 17

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala, a lansat un pachet de servicii de securitate IT pentru retele de date pentru companii, parte a strategiei companiei de a intra pe noi piete, pentru a compensa tendinta de scadere a veniturilor de pe telefonia fixa.
Serviciul BlueBox consta intr-un echipament router care are posibilitatea de a detecta incercarile externe de patrundere in reteaua de date a clientului, un software de tip firewall, precum si un filtru pentru adresele internet accesate, cu o configuratie personalizata.
Serviciul se adreseaza companiilor mici si mijlocii.
Pretul abonamentului serviciului BlueBox este de 25 de euro pe luna (fara TVA), iar taxa de activare a serviciului este gratuita pentru clientii care utilizeaza deja serviciile de acces internet ale operatorului.
"Externalizarea serviciilor a devenit deja o necesitate pentru companiile care doresc sa-si optimizeze costurile si sa-si mentina un nivel bun de competitivitate. Aceasta este o tendinta care estimam ca se va accentua in viitor," a declarat George Makowski, director executiv comerical, segment business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO