Business Hi-Tech

Samsung a confirmat numirea lui Tiberiu Dobre în poziţia de şef al diviziei de telecom

Tiberiu Dobre: Sunt convins că împreună vom reuşi să ne depăşim limitele şi să redefinim modalitatea în care comunicăm

Tiberiu Dobre: Sunt convins că împreună vom reuşi să ne depăşim limitele şi să redefinim modalitatea în care comunicăm

Autor: Adrian Seceleanu

19.09.2018, 00:05 491

Subsidiara locală a gigantului sud- coreean Samsung, liderul pieţei locale de smartphone-uri, l-a numit pe Tiberiu Dobre, cu o experienţă în roluri de conducere de peste 15 în industria locală de IT&C la companii precum Vodafone, HP şi Nokia, rol din care el va fi responsabil de strategia întregului portofoliu de produse telecom, precum şi de rezultatele de vânzări ale companiei pe acest segment. Samsung confirmă astfel informaţia publicată de ZF în ediţia din 29 august privind recrutarea lui Tiberiu Dobre de la Vodafone, unde era director de vânzări pentru clienţii mari din zona corporate şi guvernamentală.

„Mă bucur că am acceptat provocarea de mă alătura companiei şi că am ocazia, astfel, să îmi aduc propria contribuţie în dezvoltarea filosofiei de brand şi în creşterea businessului local. Sunt convins că împreună vom reuşi să ne depăşim limitele şi să redefinim modalitatea în care comunicăm”, a declarat Tiberiu Dobre. El îl înlocuieşte pe Cristian Cojocaru, care a a părăsit subsidiara gigantului sud-coreean, după un mandat de aproximativ trei ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO