Business Hi-Tech

Siveco estimeaza afaceri de 84 milioane de dolari in 2008

23.01.2008, 17:50 14

Producatorul de solutii informatice Siveco Romania estimeaza pentru acest an o crestere cu 20% a cifrei de afaceri, la 84 de milioane de dolari, comparativ cu valoarea inregistrata anul trecut, respectiv 70 mil. $, a anuntat compania.
Afacerile Siveco au inregistrat, anul trecut, o crestere de 65% fata de 2006.
La sfarsitul anului trecut, Siveco a inceput procesul de extindere a activitatii in tari din Comunitatea Statelor Independente (CIS), Orientul Apropiat si Africa.
"Extinderea internationala a afacerilor noastre in tari din spatiul CIS, Orientul Apropiat si Africa este doar la inceput. Fara a parasi piata romaneasca, ce continua sa detina un potential impresionant, ne orientam catre exportul de know-how in dezvoltarea de proiecte informatice complexe pe cat mai multe piete externe", a declarat Irina Socol, directorul executiv al companiei. Potrivit oficialilor Siveco Romania, compania si-a propus pentru urmatorii trei ani dublarea valorii de piata.
Conform unui studiu de piata realizat de compania de cercetare si analiza International Data Corporation (IDC), Siveco detine o cota de 21,2% pe piata solutiilor informatice de afaceri pentru companii si 9,7% pe segmentul serviciilor IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO