Business Hi-Tech

Solutii QAD pentru piata romaneasca

08.06.2001, 00:00 31



Companiile care folosesc solutia de gestiune MFG/PRO au avut ieri ocazia sa-si impartaseasca istoriile legate de implementarea acestei solutii, la evenimentul "MFG/PRO &Tehnologia HP-Vocea clientului," organizat de firmele Crescendo International si Hewlett-Packard Romania.

Conceputa de QAD, solutia enterprise resource planning (ERP) MFG/PRO este distribuita de Crescendo International, alaturi de HP. Prezent la eveniment, directorul de distributie pe zona EMEA al QAD, Sean McAuley a declarat pentru Ziarul Financiar ca firma Crescendo este unul din cei mai buni parteneri ai firmei sale, in conditiile in care piata romaneasca este una "destul de dificila."

"In general, suntem prezenti cu un birou de vanzari pe pietele multinationale, insa in zone cum este Romania, lucram numai prin distribuitori," a spus McAuley. In zona EMEA, QAD are distribuitori in Bulgaria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Lituania si Rusia, iar colaborarea cu Crescendo a inceput in 1994.

"Am dorit ca, prin acest eveniment, sa mutam accentul dinspre firma si produs inspre client," a spus si directorul general Crescendo, Marius Tulea. "Clientii au avut posibilitatea sa-si povesteasca experientele, iar unii dintre ei au folosit aceasta ocazie chiar pentru mici ."

Tulea a spus ca firma sa a avut anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 3 milioane de dolari, la un numar de 50 de angajati. Pe primul trimestru al anului, Crescendo a avut o cifra de afaceri de un milion de dolari, fata de 700.000 de dolari cat a inregistrat anul trecut.

Printre clientii Crescendo se numara Dacia, Daewoo, Colgate-Palmolive, Kraft Foods, Elite, Tuborg, Philips Romania, Mondostar. In cadrul conferintei, Crescendo a lansat pe piata romaneasca produsul SALCRES, un sistem informatic destinat activitatilor de resurse umane si salarizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO