Business Hi-Tech

Start-up-ul Novoresume, fondat de trei români în Danemarca, care te învaţă să-ţi faci CV-ul şi scrisoarea de intenţie, a depăşit pragul de 1 mil. euro cifră de afaceri

Ştefan Polexe, CEO Novoresume: Din cei 1,6 milioane de utilizatori unici, 71.397 şi-au făcut upgrade la contul premium cel puţin o dată. Alţi utilizatori şi-au făcut upgrade de mai multe ori.

Ştefan Polexe, CEO Novoresume: Din cei 1,6 milioane de utilizatori unici, 71.397 şi-au făcut upgrade la contul premium cel puţin o dată. Alţi utilizatori şi-au făcut upgrade de mai multe ori.

Autor: Ioana Nita

10.04.2019, 00:06 1360

Start-up-ul Novoresume, fondat de trei români - An­drei-Iulian Kurtuy, Cristian Daniel Letai şi Ştefan Polexe - în urmă cu trei ani în Danemarca, a ajuns anul trecut la afaceri de 1,16 milioane de euro, cu 261% mai mari faţă de 2017. Cei trei fondatori au dezvoltat o platformă web cu ajutorul căreia utilizatorii îşi pot crea cu uşurinţă CV-ul sau scrisorile de intenţie în vederea obţinerii unui loc de muncă, având la dispoziţie o serie de şabloane, inclusiv în funcţie de etapa carierei în care se află.

„Am încheiat anul trecut cu apro­ximativ 8,7 milioane de co­roane da­neze (circa. 1,16 mi­lioa­ne euro), în creştere cu 261% faţă de 2017, când cifra de afaceri s-a situat la 2,4 mi­lioa­ne coroane daneze (aprox. 322.000 euro). Creş­te­rea s-a bazat pe intro­ducerea de noi funcţio­na­li­tăţi care erau aşteptate de către utili­zatori, ieşirea din ver­siunea BETA şi creşte­rea traficului general“, a declarat pentru ZF Ştefan Polexe, CEO şi co­fon­dator în cadrul No­vo­resume. La înce­putul acestei luni, start-up-ul a ajuns la 1,6 milioane de utili­zatori unici la nivel global, majoritatea dintre aceştia provenind din SUA, India, Marea Britanie, Ca­nada şi Australia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO