Business Hi-Tech

Thoreb Information Systems, producător de echipamente şi soft pentru vehicule de transport public, cu birouri în Bucureşti, Cluj şi Buzău, caută programatori şi electricieni auto

Thoreb Information Systems, producător de echipamente...

Autor: Alexandra Cepăreanu

14.02.2022, 13:00 260

Claudiu Moişeanu, director al Thoreb România: „O provocare este creşterea fluctuaţiei de personal ce pare să fie accentuată în ultimii ani, mai ales în perioada pandemiei”

Producătorul de echipamente şi software pentru vehiculele de transport public de persoane Thoreb Information Systems, subsidiara locală a grupului Thoreb AB din Suedia, ce deţine la nivel naţional birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Buzău, caută să recruteze  programatori şi electricieni auto, care să asigure montajul componentelor hardware.

„Rămânem interesaţi să găsim programatori cu potenţial, care să se alăture echipei noastre. Suntem interesaţi să lucrăm cu programatori BASH, CĂĂ, Java, Php, Python sau Linux”, a spus pentru ZF Claudiu Moişeanu, director al Thoreb Information Systems.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO