Business Hi-Tech

Transylvania College: A fost nevoie să ne mobilizăm într-un timp foarte scurt, dar nu a fost greu să ne adaptăm, pentru că de patru ani am introdus învăţarea cu ajutorul iPad-ului

Transylvania College: A fost nevoie să ne mobilizăm...

Autor: Ramona Cornea

17.03.2020, 14:24 291

Transylvania College, una dintre cele mai mari şcoli private de pe plan local, a trecut predarea cursurilor în mediul online, după ce şcolile au fost închise din cauza extinderii epidemiei de coronavirus.

”A fost nevoie să ne mobilizăm într-un timp foarte scurt, dar nu a fost greu să ne adaptăm, pentru că de peste patru ani am introdus în şcoală învăţarea cu ajutorul iPad-ului. Astfel, profesorii şi elevii noştri oricum lucrau cu tehnologia zilnic. Colegii mei s-au mobilizat, iar săptămâna trecută, luni, înainte să se anunţe închiderea şcolilor, aveam deja planul făcut”, a spus pentru ZF Ruxandra Mercea, director general Transylvania College.

Şcoala privată foloseşte aplicaţia gratuită Class Dojo pentru a trimite activităţile acasă elevilor din grădiniţă. De asemenea, fiecare profesor din primar şi-a creat propria pagină, folosind Google Sites, iar elevii (primar, gimnaziu şi liceu) intră zilnic în contact cu profesorii lor pe Google Meet pentru ore sau pentru întrebări, conform orarului normal. Temele şi le trimit prin Google Classroom, tot ca în mod normal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO