Business Hi-Tech

Vodafone incurajeaza utilizarea serviciilor online

18.09.2008, 21:16 19

Vodafone Romania, al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, a lansat o campanie promotionala prin intermediul careia urmareste sa stimuleze utilizarea serviciilor online disponibile pe site-ul propriu, prin intermediul aplicatiei "MYVodafone".

Astfel, pana pe 15 octombrie 2008, clientii Vodafone care reincarca o cartela preplatita sau un abonament Vodafone 2in1 prin intermediul aplicatiei online MyVodafone primesc un bonus suplimentar de 5% din valoarea creditului. Astfel, la reincarcarea unui credit intre 7 si 10 euro, de exemplu, clientii Vodafone vor primi un bonus de 15% fata de 10%.

De aceasta oferta pot beneficia toti clientii Vodafone Romania (utilizatori ai Cartelei Vodafone sau abonament), atat la reincarcarea creditului propriu, cat si pentru un alt utilizator al Cartelei Vodafone sau abonament Vodafone 2in1.

Reincarcarea cartelelor de catre utilizatori prin intermediul aplicatiei online presupune costuri mai mici pentru Vodafone. Reincarcarea creditului prin intermediul unui partener Vodafone, spre exemplu, presupune achitarea unui comision de catre operator catre compania care a intermediat tranzactia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO