Business Internaţional

Arma unui militar s-a descărcat în timpul discursului lui Francois Hollande

Arma unui militar s-a descărcat în timpul discursului...

Autor: Mihai Draghici

28.02.2017, 20:59 382

Incidentul a avut loc marţi după-amiază în localitatea Villognon (Charente), în timp ce François Hollande rostea un discurs la inaugurarea liniei ferate de mare viteză Tours-Bordeaux.

În timpul discursului, s-a auzit cel puţin un foc de armă. Francois Hollande a întrerupt discursul câteva secunde şi a comentat: "Sper că nu este ceva grav", primind asigurări că nu s-a întâmplat nimic.

Conform cotidianului Le Figaro, focul de armă a fost tras accidental de un agent de elită al Jandarmeriei Naţionale din Franţa care făcea parte din dispozitivul de securitate.

"Un militar de elită a făcut o eroare de manipulare a armei, schimbând poziţia acesteia", a transmis Preşedinţia Franţei.

Două persoane au fost rănite uşor în incident. "Cele două persoane rănite nu prezintă risc vital; procurorul general a fost sesizat şi are loc o anchetă", a declarat prefectul regiunii Charente, Pierre N'Gahane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO