Business Internaţional

Averea magnatului Rupert Murdoch a crescut cu 640 milioane de dolari într-o zi

Averea magnatului Rupert Murdoch a crescut cu 640...

Autor: Luciana Georgescu

12.05.2014, 12:38 1560

Averea lui Rupert Murdoch, proprietarul trustului de media News Corp. şi al Twenty-First Century Fox, a crescut cu 640 milioane de dolari (465 milioane de euro) într-o singură zi, potrivit Indicelui Miliardarilor calculat de Bloomberg, după publicarea rapoartelor financiare ale companiei, scrie Bloomberg Businesweek.

În ciuda câştigurilor, Murdoch continuă să înregistreze în 2014 pierderi în valoare de 440 milioane de dolari (aproape 320 milioane de euro). Averea totală a miliardarului se ridică la 12,6 miliarde de dolari (915 milioane de euro).

Câştigurile companiei Fox pentru trimestrul trei au fost mult mai mari decât cele anticipate, în mare parte datorită reclamelor din timpul competiţiei americane de fotbal National Football League şi a finalei Super Bowl.

News Corp. a înregistrat venituri mai mari decât cele previzionate în primele 3 luni ale anului – 2,08 miliarde de dolari faţă de estimările de 2,06 miliarde de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO