Business Internaţional

Berlusconi a suferit un traumatism cranian după ce a căzut la duş

Berlusconi a suferit un traumatism cranian după ce a căzut la duş

Autor: Mediafax

16.07.2011, 11:50 263

Şeful Guvernului italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 74 deani, a suferit "un traumatism cranian minor" după ce a căzut la duşîn noaptea trecută, dar se simte bine, deşi este "obosit", adeclarat vineri seara medicul său personal, Alberto Zangrillo,scrie Mediafax.

Silvio Berlusconi "a căzut la duş şi s-a lovit la cap. Esteobosit, el este mereu foarte obosit. (...) A suferit un traumatismcranian minor", a declarat Zangrillo în cursul serii, pentru Radio24.

"După această cădere, i-am efectuat un examen medical pentru aevalua inflamaţia care se verifică întotdeauna după un traumatism,dar Berlusconi este bine", a asigurat el.

"Totul este bine, rezultatul este negativ", a adăugat mediculpentru agenţia Ansa, precizând că şeful Guvernului a suferit o"contuzie puternică" la nivelul cefei şi a avut dureri la nivelulmaxilarului.

Berlusconi a ieşit din spital la jumătate de oră după ce a fostexaminat, cu o "simplă terapie analgezică" şi a "mers să seplimbe", a conchis Zangrillo.

Prezent vineri după-amiază în Camera Deputaţilor din Roma pentrua asista la adoptarea definitivă a planului de austeritate,premierul le-a explicat parlamentarilor că a alunecat în baie înnoaptea trecută, s-a lovit la cap şi trebuie să se întoarcă laMilano pentru a fi examinat de medicul său personal, potrivitparlamentarilor citaţi de presa italiană.

Fotografiile postate pe site-ul de Internet La Repubblica îlprezintă pe premier cu partea de jos a feţei umflată, atingându-şiceafa, vizibil pentru a le povesti parlamentarilor cum acăzut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels