Business Internaţional

Business MAGAZIN. Cum a devenit Istvan Tiborcz, ginerele premierului Viktor Orban, cel mai bogat om din Ungaria: Afaceristul maghiar a reuşit să mascheze cu succes vreme de opt ani afacerile cu statul şi să dea impresia că businessul său funcţionează perfect, în timp ce întindea mâna către banii publici cu binecuvântarea socrului său

Business MAGAZIN. Cum a devenit Istvan Tiborcz, ginerele...

Autor: Iulian Tenchiu

25.02.2024, 15:41 561

Istvan Tiborcz, ginerele premierului maghiar Victor Orban, a devenit cel mai bogat oameni din Ungaria. În spatele reuşitei stau afacerile cu statul, pe care Tiborcz a reuşit să le ascundă o perioadă şi să nege orice legătură dintre accesul la fondurile publice şi creşterea averii sale, scrie Daily News Hungary.

În 2023 Tiborcz n-a mai ţinut la aparenţe, iar principalul partener în cele mai recente tranzacţii ale sale este chiar statul maghiar.

Fiica şi ginerele premierului Orbán nu sunt străini de lumea afacerilor. Cu toate acestea, Ráhel Orbán şi István Tiborcz au încercat din răsputeri să îşi ascundă legăturile cu statul maghiar. În cazul unui om de afaceri, nu există niciun avantaj în a fi văzut ca unul dintre marii oligarhi ai ţării.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO