Business Internaţional

Casa unde s-au filmat scene din celebrele filme Naşul şi The Bodyguard şi unde şi-a petrecut luna de miere un preşedinte al SUA este scoasă la vânzare pentru 195 mil. dolari

foto: WSJ

Autor: Bianca Dorobanţu

07.09.2016, 11:42 294

Celebra proprietate din Beverly Hills este scoasă la vânzare pentru 195 mil. dolari, mai mult cu 18% faţă de preţul iniţial stabilit în 2007, de 165 de mil. dolari, scrie Wall Street Journal. În imobil au fost filmate scene din celebrul film „Naşul” şi „The Bodyguard”.

Proprietarul actual, Leonard Ross, avocat şi investitor imobiliar în vârstă de 71 de ani, a scos la vânzare imobilul din Beverly Hills, care se întinde peste 20.000 de metri pătraţi şi şase structuri. Construită în anul 1927, reşedinţa are în total 28 de dormitoare şi 38 de băi şi a aparţinut magnatului media William Randolph Hearst şi ulterior actriţei Marion Davies.

Conacul a fost scos la vânzare oficial în 2007 pentru 165 de mil. de dolari, dar a fost retras de pe piaţă în anuul următor, iar de atunci a fost închiriat pentru 600.000 de dolari pe lună.

De asemenea, imobilul a fost ales de preşedintele John F. Kennedy şi de soţia sa, Jacqueline Kennedy Onassis pentru a-şi petrece o parte din luna de miere.  

Proprietarul actual a cumpărat proprietatea în urmă cu 40 de ani pentru mai puţin de 2 mil. de dolari, adăugându-I alţi peste 1.000 de metri pătraţi în anul 1990, spunând că o parte din ferestrele casei sunt din sticlă anti-glonţ. De-a lungul timpului, casa a fost închiriată unor oameni foarte importanţi, are un teren de tenis luminat şi două iazuri mai mici, care se varsă într-o piscină mai mare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO