Business Internaţional

Complexul de vacanţă unde o noapte costă 50.000 de euro. Este paradisul unde miliardarii lumii „evadează”. VIDEO

Complexul de vacanţă unde o noapte costă 50.000 de...

Autor: Cătălina Butan

14.09.2013, 12:39 2377

Economia dă semne de revenire însă cu toate acestea ar putea trece zeci de ani de zile până când cele mai multe persoane îşi vor putea permite o noapte în acest complex de vacanţă exclusivist din Insulele Caraibe, scrie Daily Mail.

Complexul de vacanţă din insula Calivigny este cunoscut drept „unul dintre cele mai luxoase resorturi pentru oamenii faimoşi şi bogaţi”, o noapte într-una din cele 10 vile din cadrul complexului ajungând la un preţ de 48.000 de dolari.

În acest context, preţurile pe insula din Caraibe a şefului grupului Virgin par un chilipir. Această insulă poate fi închiriată cu 32.000 de euro pentru o noapte iar o vilă din cadrul complexului poate fi închiriată cu 20.000 de euro, o săptămână.

Situată in inima arhipeleagului Caraibe, insula Calivigny cu o suprafaţă de 31 hectare este înconjurată de privelişti tropicale şi plaje cu nisipuri fine şi aurii. Insula poate găzdui un număr de 21 de persoane, fiecare dintre acestea având propria sa vila. În cadrul complexului de vacanţă, există saloane de înfrumuseţare, săli de fitness şi submarine, toate acestea fiind la dispoziţia turiştilor.

Fiecare vilă este are podea de marmură, uşi şi ferestre franţuzeşti, canapele de piele, covoare persane şi mobilă şi decoraţiuni care poartă semnăturile Oscar de la Renta şi Richard Frinier.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO