Business Internaţional

Furnizorii din Statele Unite oferă Wi-Fi gratuit pentru o perioadă de 60 de zile

Furnizorii din Statele Unite oferă Wi-Fi gratuit pentru...

Autor: Eduard Ivanovici

16.03.2020, 19:57 147

Furnizorii americani de internet şi wireless au anunţat o serie de măsuri temporare luate în condiţiile în care criza generată de coronavirus trimite o bună parte din interacţiunile umane în mediul online, scrie Fortune.

Cea mai notabilă acţiune este luată de Comcast, cel mai mare furnizor de servicii de internet din SUA, care oferă începând de duminică Wi-Fi gratuit timp de 60 de zile în spaţiile publice şi pentru afacerile mici.

Giganţi precum AT&T şi Charter Communications au anunţat un plan asemănător, de 60 de zile, Charter oferind acces gratuit în locuinţe cu studenţi care nu sunt abonaţi la serviciile companiei.

Verizon, companie de telecomunicaţii cu o capitalizare de peste 200 de miliarde de dolari, se numără printre un număr mare de furnizori ce au anunţat un moratoriu privind taxele de întârziere şi deconectările.

T-Mobile a anunţat că va asigura date mobile nelimitate pentru toţi abonaţii actuali şi va creşte numărul de date pentru şcolile şi studenţii care folosesc programe educaţionale digitale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO