Business Internaţional

Liderul Premier League, Liverpool, ia trei puncte în prelungiri de la Forest

Liderul Premier League, Liverpool, ia trei puncte în...

Autor: Tiberiu Sabo

02.03.2024, 20:59 29

Darwin Nunez a marcat cu capul un gol în minutul 90+9, iar liderul din Premier League, Liverpool, a obţinut trei puncte, după 1-0 în faţa lui Nottingham Forest, sâmbătă, pe City Ground.

Golul din ultimul minut al prelungirilor partidei al lui Nunez a dus Liverpool la patru puncte în faţa celei de-a doua clasate, Manchester City, deşi echipa lui Pep Guardiola are un meci în minus. Rezultatul a lăsat-o pe Forest la patru puncte deasupra zonei de retrogradare, pe locul 17, notează Reuters.

"Cel mai dificil meci pe care l-am jucat, din cauza circumstanţelor", a declarat antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp. "Patru meciuri în 11 zile este un lucru foarte complicat cu situaţia echipei pe care o avem (cauzată de indisponibilităţi - n.r.)”, a adăugat Klopp.

După fluierul final, arbitrul Paul Tierney a fost înconjurat de staff-ul tehnic al lui Forest furios, iar managerul Steven Reid a primit cartonaş roşu din cauza protestelor.

Liverpool a avut posesia, dar s-a chinuit în ultima treime de teren în faţa efortului defensiv sârguincios al lui Forest, iar meciul părea destinat unei remize.

Cele 11 zile pline ale lui Liverpool au inclus o victorie în campionat împotriva lui Luton Town, o victorie în turul al cincilea al Cupei Angliei împotriva lui Southampton şi o victorie împotriva lui Chelsea în finala Cupei Ligii.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO