Business Internaţional

Regina Marii Britanii a strâns 60.000 de fani pe Facebook în prima zi de înscriere

Regina Marii Britanii a strâns 60.000 de fani pe Facebook în prima zi de înscriere

Autor: Radu Racu

09.11.2010, 14:07 25

Regina Marii Britanii a strâns 60.000 de fani pe Facebook înprima zi în care şi-a creat o pagină pe cea mai mare reţea desocializare din lume, scrie Reuters. Pagina de Facebook a monarhieibritanice nu permite utilizatorilor să se "împrietenească" curegina sau să-i trimită mesaje, însă oferă ştiri şi informaţiidespre agenda regală.

Luni după-amiază, la câteva ore după ce pagina reginei a fostpublicată, circa 60.000 de utilizatori ai reţelei de socializare audat "Like" (feedback oferit printr-un click pe un buton dedicataflat pe pagină - n.red.), înscriindu-se astfel la serviciul deupdate-uri ale paginii.

Casa regală britanică se mândreşte cu legătura puternică pe careo păstrează cu noile apariţii tehnologice. În 2008, regina a postatpe You Tube un clip cu vizita de la birourile Google din Londra,iar în 2009 au fost deschise conturi ale monarhiei britanice peTwitter şi Flickr.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24