Business Internaţional

Simona Halep, în timpul meciului cu Peterson: Se zice un haide când sunt la conducere, ziceţi ceva!

Simona Halep, în timpul meciului cu Peterson: Se zice un...

Autor: Alexandru Stanila

29.09.2019, 12:29 126

Simona Halep a obţinut calificarea în turul secund al turneului din Beijing, duminică dimineaţa, după ce a trecut de Rebecca Peterson, scor 6-1, 6-1, însă românca a avut un moment destul de tensionat în setul secund, când i s-a adresat staff-ului său.

La scorul de 3-1 în setul secund, într-unul dintre cele mai disputate game-uri, Halep a părut deranjată că nu primeşte încurajări suficiente din partea staff-ului său, din care face parte şi antrenorul Daniel Dobre.

După o minge de game ratată, Simona Halep a putut fi auzită strigând către loja sa: "Se zice un <haide!> când sunt la conducere. Ridicaţi-vă în picioare şi ziceţi ceva".

În cele din urmă, Halep a trecut peste momentul mai dificil şi a câştigat partida din turul inaugural al turneului din Beijing, după o oră şi 12 minute.

Constănţeanca a mai trecut printr-un moment similar şi în luna martie, în sferturile de finală ale turneului de la Miami, contra chinezoaicei Wang. Atunci, Halep s-a plâns de acelaşi lucru: "Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi! Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieţii ăia acolo". În cele din urmă, Halep a câştigat şi partida respectivă, 6-4, 7-5, dar a fost eliminată în semifinale de Pliskova.

În turul secund de la Beijing, Simona Halep va întâlni învingătoarea din partida Ekaterina Alexandrova (39 WTA) - Bernarda Pera (81 WTA), ultima venită din calificări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO