Business Internaţional

Simona Halep părăseşte turneul de la Wimbledon

Simona Halep părăseşte turneul de la Wimbledon

Autor: Răzvan Stîngă, Mediafax

30.06.2018, 18:02 16

Simona Halep nu a reuşit să se califice în optimile turneului de la Wimbledon. Numărul 1 WTA a fost învins în 3 seturi, 6-3; 4-6; 6-7, de Su-Wei Hsieh (Taiwan, 48 WTA), după o partidă de 2 ore şi 21 de minute.

Simona Halep pornea ca favorită certă în faţa sportivei din Taiwan, dar a avut probleme serioase încă din primul set. Simona şi-a cedat de două ori serviciul şi a reuşit doar 5 lovituri câştigătoare, într-un set pe care l-a câştigat cu 6-3.

În setul secund, Hsieh a intrat şi mai bine în joc. A devenit mult mai agresivă, a avut un procentaj bun pe primul serviciu şi s-a impus cu 6-4.

În setul decisiv Simona părea că se va impune fără probleme. S-a desprins la 4-1, dar adversara ei a revenit spectaculos şi a egalat la 4. Meciul a intrat în prelungiri, unde Hsieh a reuşit un break în plus şi a încheiat meciul cu 7-5.

În optimile din Marea Britanie, Su-Wei Hsieh va întâlni învingătoarea partidei dintre Dominika Cibulkova (Slovacia, 33 WTA) şi Elise Mertens (Belgia, 15 WTA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO