Companii

Airbus suspendă patru zile producţia în fabricile din Franţa şi Spania pentru implementarea unor măsuri luate în contextul crizei COVID-19

Airbus suspendă patru zile producţia în fabricile din...

Autor: Cristina Bellu

17.03.2020, 11:59 48

Constructorul de aeronave Airbus anunţă că va suspenda în următoarele patru zile activităţile de producţie şi asamblare în fabricile din Franţa şi Spania, în contextul implementării de noi măsuri în cele două state pentru a limita pandemia COVID-19.

“Decizia va oferi timp suficient pentru implementarea măsurilor stringente de protejare a sănătăţii şi de siguranţă în ceea ce priveşte igiena, curăţarea şi auto-distanţarea, îmbunătăţind în acelaşi timp eficienţa operaţiunilor în condiţiile noilor măsuri ce vizează desfăşurarea muncii. În aceste două ţări, compania va continua să aplice maxim posibil lucrul de acasă”, transmit reprezentanţii Airbus.

Compania va implementa aceste măsuri la nivel local, în coordonare cu partenerii sociali. De asemenea, Airbus colaborează cu clienţii şi furnizorii pentru a minimaliza impactul acestei decizii asupra activităţii lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO