Companii

Antreprenori locali. Fabrica Barleta din Bacău, care produce pungi, saci şi sacoşe din hârtie: „Vindem mai mult către lanţurile de fast food, hipermarketuri, industria de panificaţie şi morărit“

Antreprenori locali. Fabrica Barleta din Bacău, care...

Autor: Mirabela Tiron

09.05.2024, 17:00 139

Compania a investit 2 milioane de euro într-un utilaj nou de tipărit.

Fabrica Barleta din Bacău, unde se produc pungi, saci şi sacoşe din hârtie pentru mari lanţuri de super­mar­keturi, reţele de fast-food sau producători de panificaţie, a in­vestit 2 milioane de euro într-un utilaj de tipărit şi estimează în acest an o creştere a cifrei de afaceri.

„Am finalizat investiţia într-un utilaj nou de tipărit, care va aduce calitate. Pentru acest an am bugetat o creştere dar până acum sun­tem în linie cu anul trecut. Am vândut mai mult pe piaţa locală pentru că la export cererea a scăzut“, a declarat pentru ZF Florin Adrian Dimofte, manager pe strategii şi dez­voltare al Barleta. El este unul din acţionarii companiei, cu un pachet de 22,5%, alături de Leontin Podoiu, Adrian Horaţiu Damşa, Gigel Farcaş, restul acţiunilor fiind deţinute de Gheorghe Enache, Constantin Boboc, Dorian Rafiroiu, potrivit ulti­melor date disponibile.

„Am făcut această investiţie prin fonduri proprii, nu am reuşit pe fonduri europene. Ne uităm la fondurile pentru digitalizare“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO