Companii

Antreprenori locali. Producătorul lactatelor Monor a avut afaceri mai mari cu 19% anul trecut şi a ajuns la 250 milioane de lei

Antreprenori locali. Producătorul lactatelor Monor a...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

09.05.2024, 18:00 140

Carmo Lact Prod este unul dintre cei mai mari procesatori de lapte şi unul dintre puţinele companii cu acţionariat român prezente în top.

Carmo-Lact Prod, compania din judeţul Bistriţa-Năsăud care produce brandul Monor, a avut în 2023 o cifră de afaceri de 249 de milioane de lei, în creştere cu 19% faţă de anul precedent, arată calculele făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe.

Profitul net al companiei româ­neşti s-a ridicat la 28,5 mil. lei, rezultatul fiind de trei ori mai mare decât cel înregistrat în anul anterior.

Carmo-Lact Prod este compania cu una dintre cele mai mari evoluţii la nivel de cifră de afaceri în ultimii ani în industria lactatelor. Astfel, în ultimul deceniu businessul producă­torului Monor a crescut de patru ori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO