Companii

Arcada Company, unul din constructorii metroului din Cluj-Napoca, şi-a majorat afacerile cu 62% în 2022, până la 533 mil. lei. Arcada Company a lucrat, printre altele, şi la construcţia căii ferate care face legătura între Gara de Nord din Bucureşti şi aeroportul Otopeni, specializându-se în realizarea de lucrări feroviare.

Arcada Company, unul din constructorii metroului din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.07.2023, 00:06 285

Arcada Company, cea mai mare firmă de construcţii din judeţul Galaţi şi unul dintre constructorii liniei de metrou din Cluj-Napoca, a marcat în 2022 un record în ceea ce priveşte cifra de afaceri, încheind anul cu venituri de 533 de milioane de lei, în creştere cu 62% faţă de anul precedent.

Profitul de 92,1 milioane de lei a fost şi el pe plus cu 27%, însă recordul din 2020, de aproape 111 milioane de lei, nu a fost depăşit. În ceea ce priveşte numărul de angajaţi, compania a lucrat anul trecut cu 770 de oameni, conform celor mai recente informaţii publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO