Companii

British Airways reduce tarifele cu 14% pe cursele către America de Nord şi Puerto Rico

Pe ce destinaţii sunt preţuri promoţionale. Sursa: British Airways

Pe ce destinaţii sunt preţuri promoţionale. Sursa: British Airways

Autor: Mirabela Tiron

24.10.2012, 12:31 113

British Airways a lansat o nouă promoţie pentru pasagerii care călătoresc către America de Nord şi Puerto Rico. Tarifele au fost reduse cu 14% la biletele dus-întors în cabina economic.

Promoţia este valabilă până pe 1 noiembrie, pentru călătoriile ce vor avea loc până pe 30 aprilie 2013. Preţurile la promoţie includ toate taxele, suprataxele şi sunt valabile în limita locurilor disponibile. Astfel că tariful pentru un zbor spre şi dinspre New York este de 757 de euro şi de 883 spre Las Vegas.

British Airways este o companie aeriană globală, având o reţea de rute ce acoperă peste 150 destinaţii din 75 ţări. British Airways operează de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra. Compania transportă anual aproximativ 36 milioane de pasageri în toată lumea. În august 2009, British Airways a sărbătorit 90 de ani de la înfiinţare.

În următorii cinci ani, British Airways va investi peste 5 miliarde de lire sterline in noi aeronave, upgradarea cabinelor şi a lounge-urilor, precum şi în noi tehnologii, menite să ofere clienţilor mai mult confort atât la bordul avioanelor, cât şi la sol.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO