Companii

Ce agenţii de turism au anulat circuitele în Japonia

Ce agenţii de turism au anulat circuitele în Japonia

Autor: Mirabela Tiron

13.03.2011, 17:45 104

Agenţiile de turism Paralela 45, Happy Tour,Cocktail Holidays, Best Comtur şi altele au programate pentruînceputul lui aprilie circuite turistice înJaponia, cu ocazia festivalului florilor de cireş. Preţul unuipachet de tip circuit în Japonia se ridică la 3000de euro de persoană, potrivit datelor de pe site-urile agenţiilorde turism.

"Am anulat circuitul programat în perioada 2-15aprilie în Japonia. Nu avem niciun grup în vacanţă în aceastăţară", a declarat Remus Vişan, directorul adjunct al Paravion,agenţia online a grupului de firme Happy Tour. Preţul acestuipachete tip circuit se ridică la 3270 de euro de persoană, potrivitdatelor de pe site-ul companiei Happy Tour.

Pe de altă parte, Alin Burcea, proprietarulagenţiei de turism Paralela 45, care organizeazăprimul circuit de zece zile în Japonia pe 4 aprilie, susţine că nua anulat circuitele pe care le-am pregătit în Japonia, pentru căturiştii nu au făcut nicio solicitare în acest sens.

"Avem două grupuri a câte 25 de persoane fiecare care vor plecapentru zece zile în aceste circuite. Până acum nu am primit niciocerere de retragere din partea clienţilor, având în vedere căcircuitul nu implică deplasarea în zona de nord-este afectată aJaponiei", a declarat el.

Preţul acestui circuit este de 2495 de euro de persoană şiinclude transport dus-întors pe Bucureşti-Tokyo, nouă nopţi decazare la hoteluri de trei stele din Tokyo, Osaka şi Kyoto,transport pe tot parcursul turului, intrări la obiectivelestabilite în program, însoţitor şi ghid pentru grup.

Printre alte agenţii de turism care îşipromovează pe site circuite în Japonia se numără Cocktail Holidays,Best Comtur, Premier Tour.

Până anul trecut şi agenţia de turism PrestigeTours, deţinută de Mircea Vladu, organiza circuite în ŢaraSoarelui Răsare. "Am decis să nu mai operăm circuite în Japoniaanul acesta. Cererea pentru această destinaţie nu este mare. Anualmerg în vacanţă în Japonia doar câteva sute de români", a declaratMircea Vladu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO