Companii

Cel care a facut cel mai mare mall pleaca din Romania

16.02.2010, 23:09 23

Israelianul Reuven Havar, 61 de ani, care a coordonatdezvoltarea celui mai mare mall de pe piata locala - Cotroceni Parkdn Bucuresti - va parasi pozitia de country manager al companieiAFI Europe dupa o perioada de patru ani petrecuta in Romania.

Havar a lucrat timp de zece ani, in Praga si in Bucuresti,pentru AFI Europe, companie controlata de miliardarul israelian LevLeviev. Pe piata locala el a coordonat atat proiectul CotroceniPark, de 300 de milioane de euro, cat si o campanie agresiva deachizitii de terenuri, de peste 100 de milioane de euro, pe care inprezent nu se dezvolta niciun proiect.

"Misiunea mea s-a incheiat aici. Caut una mai serioasa. Ma ducla un post mai sus, din care voi coordona activitatea pentru maimulte tari din regiune, probabil si Romania. AFI va incepe anulacesta in Romania unul, maximum doua proiecte, dar consider ca nueste suficienta «carne» pentru mine", a declarat Havar, care a mailucrat in Romania in anii '90 in cadrul firmei Prigat.

Reuven Havar

  • are 61 de ani, ultimii patru petrecuti in Romania;
  • a absolvit facultatea si un master in administrarea afacerilorin cadrul Universitatii Bar Ilan din Israel;
  • a fost in anii '90 general manager al Prigat in Romania;
  • a fost country manager al AFI Europe in Cehia si Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels