Companii

Centrele Euromedic se îndreaptă spre 60 mil. lei: achiziţia Scandia de la Cluj a propulsat businessul

Radu Gorduza, country manager al Euromedic România şi Bulgaria

Rămânem rezervaţi până în momentul în care vom vedea strategia Guvernului şi, în special a autorităţilor din sănătate, pentru anul următor, şi ne propunem o creştere de până la 10% în 2015, bineînţeles, în funcţie de condiţiile socioeconomice ale momentului.

Radu Gorduza, country manager al Euromedic România şi Bulgaria Rămânem rezervaţi până în momentul în care vom vedea strategia Guvernului şi, în special a autorităţilor din sănătate, pentru anul următor, şi ne propunem o creştere de până la 10% în 2015, bineînţeles, în funcţie de condiţiile socioeconomice ale momentului.

Autor: Ioana David

18.12.2014, 00:08 255

Euromedic România, compania care administrează zece centre de imagistică în ţară, estimează că va înregistra o creştere de 3,5% a cifrei de afaceri anul acesta, comparativ cu nivelul de 49,5 mil. lei (11 mil. euro) din 2013.

„Evoluţia cifrei de afaceri în 2014 se datorează în special extinderii activităţii pe piaţa din Ro­mânia, la începutul trimestrului patru din 2013, Euromedic achizi­ţionând Scandia Cluj (deţinută anterior de un jucător din Norvegia – n. red.). Rezultatele au fost vizibile anul acesta în businessul companiei, ceea ce ne-a demonstrat că a fost o investiţie bună, care a acoperit o necesitate la nivelul pieţei medicale din Cluj“, a spus Radu Gorduza, country manager al Euromedic Ro­mânia şi Bulgaria.

Euromedic a finalizat în septembrie anul trecut achiziţia centrului Scandia Imagistică de la Cluj, ce îşi începuse activitatea în 2007, de la o companie norvegiană care realizase la Cluj  prima investiţie din afara ţării de origine.

Euromedic România face parte din grupul cu acelaşi nume, care are o reţea de 150 de centre medicale de diagnostic în 14 ţări.

„Euromedic reprezintă o companie de servicii medicale de nişă şi dacă luăm în calcul şi impredictibilitatea care există în sistemul de sănătate, atunci putem spune că dinamica businessului Euromedic a fost una favorabilă în anul 2014“, a mai spus Radu Gorduza.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO