Companii

CFR reia circulatia pe ruta Bucuresti-Timisoara, dupa trei luni de intrerupere

11.05.2010, 14:59 43

CFR Calatori a redeschis marti circulatia feroviara pemagistrala Bucuresti - Timisoara, dupa o intrerupere de trei lunnicauzata de o alunecare de teren in luna februarie, intre statiileBalota si Valea Alba, trenurile fiind deviate pe ruta Lugoj -Simeria - Filiasi. Din aceasta cauza trenurile pe rutaBucuresti-Timisoara si-au marit timpul de parcurs de la noua ore lacirca 12 ore.

"Datorita finalizarii lucrarilor la terasamentul caii ferate intrestatiile Balota si Valea Alba, trenurile de calatori care aucirculat pe rute deviate vor reveni la mersul initial, iartrenurile la care se realiza transbordare cu mijloace auto intrestatiile Prunisor - Drobeta Turnu Severin Marfuri, isi vor continuamersul pana la destinatie", anunta reprezentantii CFRCalatori.
Lucrarile de reabilitare a caii ferate au fost realizate decompania Europan Prod din Ramnicu Valcea in urma unui contract cu ovaloare de 590.000 lei, fara TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels