Companii

Cine este tânărul din Târgu Jiu care a câştigat 4,5 mil. de euro la Loto 6/49 cu un bilet de 14,5 lei

Cine este tânărul din Târgu Jiu care a câştigat 4,5 mil. de euro la Loto 6/49 cu un bilet de 14,5 lei

Autor: Mirabela Tiron

21.08.2012, 14:38 12115

Românul din Târgu Jiu, care a câştigat marele premiu de 4,5 milioane de euro la Loto 6/49, este un tânăr căsătorit, cu un copil şi care juca de mai mulţi ani la loto, potrivit datelor transmise de Loteria Română. Bărbătul s-a prezentat astăzi la sediul Loteriei să îşi ridice premiul câştigat la categoria I pe 19 august.

"Din dialogul pe care l-a avut cu reprezentanţii Loteriei Romane s-a dovedit a fi o persoană echilibrată, cu o atitudine relaxată, care întelege că un asemenea câştig este o mare şansă ce trebuie valorificată cât mai bine, cu multă înţelepciune", potrivit oficialilor Loteriei.

Reprezentanţii Loteriei au mai transmis într-un comunicat că bărbatul din Târgu Jiu a jucat pentru prima oară varianta de şase numere.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-56 din Târgu Jiu chiar în ziua tragerii, în jurul orei 12. Acesta a fost completat cu trei variante simple, preţul biletului fiind de doar 14,5 lei. Suma care a ajuns la jucător dupa reţinerea impozitului este de 15,2 milioane de lei.

"Întrebat ce va face cu banii, jucătorul ne-a declarat că nu s-a hotărât încă, dar că va fi chibzuit", se arată în comunicatul Loteriei. Câştigătorul nu şi-a făcut public numele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO