Companii

Compania de curierat Cargus are în plan ca în 2023 să îşi extindă activitatea în şase ţări europene. Bugetul de investiţii al companiei în ultimii trei ani a fost de 24 de milioane euro

Compania de curierat Cargus are în plan ca în 2023 să...

Autor: Miruna Diaconu

19.12.2022, 16:30 240

♦ Compania de curierat deja a făcut pasul în afara ţării prin deschiderea primei unităţi de cross-dock în Polonia.

Compania de curierat Cargus, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa loca­lă, are în plan pentru anul viitor să îşi extindă activitatea în şase ţări europene, anume Germania, Republica Cehă, Slovacia, Un­garia, Grecia şi Bulgaria.

Prin această dezvoltare, Cargus vrea să conecteze marile platforme de comerţ elec­tronic cu clienţii români, cât şi businessurile locale cu pieţele internaţionale.

Compania de curierat deja a făcut pasul în afara ţării prin deschiderea primei unităţi de cross-dock în Polonia.

Anul 2022 a adus o majorare de 13% a volumelor livrate faţă de anul anterior, ca urmare a avansului pieţei de e-commerce, cât şi creşterea portofoliului corporate a Cargus şi un număr mai mare de parteneriate internaţionale. Compania de curierat a avut anul trecut afaceri de 450 mil. lei, în scădere cu aproape 9% faţă de anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO