Companii

Cum se vând apartamente noi în 2019: dezvoltatorii promit şcoli de stat şi noi rute de acces. “Vrem să deschidem în acest an o şcoală de stat în cadrul Cosmopolis.”

Ahmet Buyukhanli, preşedintele Opus Land Residential Development

Ahmet Buyukhanli, preşedintele Opus Land Residential Development

Autor: Bogdan Alecu

21.04.2019, 17:01 4221

„Suntem în discuţii avansate cu reprezentanţii Ministerului Educaţiei Naţionale pentru suplimentarea planului de învăţământ la Şcoala numărul 1 din Ştefăneştii de Jos astfel încât să deschidem în acest an şcoala de stat din cadrul Cosmopolis“.

Creşterea ofertei pe piaţa rezidenţială a determinat mai mulţi dezvoltatori să investească în noi facilităţi pentru a atrage clienţi, precum şcoli, centre comerciale şi noi rute de acces, pentru a elimina aglomeraţia de la orele de vârf.

Dezvoltatorul Opus Land Residential Development, care în zona de nord a Capitalei dezvoltă din 2007 proiectul Cosmopolis, vrea să cons­truiască  un drum de acces spre autos­trada Bucureşti - Ploieşti, dar şi o şcoală de stat.

„Suntem în discuţii avansate cu reprezentanţii Ministerului Educaţiei Naţionale pentru suplimentarea planului de învăţământ la Şcoala numărul 1 din Ştefăneştii de Jos astfel încât să deschidem în acest an şcoala de stat din cadrul Cosmopolis. La finalul lunii mai vom avea clădirea gata şi terenul dezmembrat, astfel încât să le putem pune la dispoziţia autorităţilor“, a spus Ahmet Buyukhanli, preşedinte Opus Land Residential Development.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO