Companii

Curierul DPD: Românii au trimis cu 15% mai multe colete în apropiere de Paşte

Autor: Mirabela Tiron

12.04.2012, 13:12 116

Oficialii DPD România, una dintre cele mai importante companii de coletărie şi curierat expres de pe piaţa locală, susţin că cererea pentru colete a crescut cu 15% în aprilie anul acesta faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut datorită sărbătorilor pascale. Românii au trimis colete atât în ţară cât şi în străinătate.

Dynamic Parcel Distribution (DPD) Romania este o companie deţinută de grupul Geopost, subsidiara La Poste. "Creşterea se datorează atât evoluţiei generale a consumului, specifică sărbătorilor pascale, cât şi dinamicii pozitive a business-ului", potrivit oficialilor companiei.

DPD Romania a bugetat pentru 2012 investiţii de peste 800.000 euro pentru un nou sistem IT. DPD a intrat pe piaţa serviciilor online cu dpdonline.ro, pe care se poate plasa a comandă. Compania a finalizat anul 2011 cu o cifră de afaceri de 36 milioane lei, în crestere cu 20% faţă de anul precedent, având o cotă de piaţă de 7%, potrivit oficialilor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels