Companii

Dragoş Panait, HoReCa Next Room Management Systems: Rata de ocupare a hotelurilor este foarte mică, gradul de anulare a camerelor rezervate este peste 90%

Dragoş Panait, HoReCa Next Room Management Systems: Rata...

Autor: Miruna Diaconu

16.03.2020, 16:37 162

Dragoş Panait, HoReCa Next Room Management Systems, o agenţiue de consultanţă dedicată firmelor din industria HoReCa, spune că în contextul actual rata de ocupare a hotelurilor este una foarte mică în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, iar gradul de anulare a camerelor rezervate este de peste 90%, pe când evenimentele au fost toate anulate din cauza restricţiilor cu privire la adunările mai mari de 50 de persoane.

“Este cea mai dificilă perioadă pe care am trăit-o eu, acum este important ce facem mai departe ca să ne adaptăm situaţiei . Avem un grad de anulare de peste 90%, evenimentele corporate sunt toate anulate. Tot ceea ce înseamnă un eveniment de peste 50 de persoane nu mai poate avea loc. Rata de ocupare a hotelurilor este foarte mică, gradul de anulare a camerelor rezervate este peste 90%”, spune Dragoş Panait, HoReCa Next Room Management Systems, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Dragoş Panait precizează că în situaţia în care se află acum industria de HoReCa, este foarte important de cât de cunoscuţi sunt antreprenorii în piaţă, iar cei care abia se află la început de drum au nevoie să îşi restrângă cât de mult activitatea pentru a putea face faţă cheltuielilor.

“Acum depinde foarte mult de dimensiunea businessului si de cat de cunoscatori sunt partenerii noştri pe care îi avem în consultanţă, în piaţă. Este foarte important ca cei care abia au început o activitate să-şi restrângă căt de mult resursele, sunt locaţii pe care le administrăm şi încă nu au dat drumul în totalitate la activitate. Încercăm să restrângem activitatea pe cât de mult posibil astfel încât să ne restrângem cheltuielile”, spune Dragoş Panait.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO