Energie

ZF Power Summit 2019. Adrian Zărnescu, CTO, SYSWIN Solutions: Adoptarea soluţiilor tehnologice care consumă mai puţină energie devine din ce în ce mai eficientă

ZF Power Summit 2019. Adrian Zărnescu, CTO, SYSWIN...

Autor: Alexandra Cepăreanu

20.02.2019, 17:37 161

Adrian Zărnescu, CTO, SYSWIN Solutions a spus în cadrul evenimentului ZF Power Summit  2019 că una dintre greşelile pe care le fac companiile energetice este faptul că se concentrează pe felul în care produc energie folosind combusibil fosil, în condiţiile în care alte ţări deja investesc foarte mulţi bani în producerea energiei prin fuziune.

„Deja cred că suntem foarte mult în urmă. Eu cred că abordarea ar trebui să plece de la felul în care se consumă energia, de la câtă energie consumăm. Hai să adoptăm tehnologie care consumă mai puţină energie sau care consumă zero energie, sau care are zero emisii de carbon. Adoptarea soluţiilor tehnologice care consumă mai puţină energie devine din ce în ce mai eficientă. Cred că aici este problmea, cum reuşim să adoptăm mai repede tehologie nouă care consumă cât mai puţin?”, a spus Adrian Zărnescu, CTO, SYSWIN Solutions.

El a adăugat că, compania pe care o reprezintă îşi va continua dezvoltarea în sectorul energetic şi „sperăm ca în următorii ani să putem lansa şi sisteme de generare a energiei puţin mai neconvenţionale.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO