Companii

Fady Chreih, Regina Maria: Primul trimestru a fost foarte bun, o doză de optimism se resimte în toată piaţa

Fady Chreih, CEO al Regina Maria: Avem o rată de retenţie de 98,5% a clienţilor corporate

Fady Chreih, CEO al Regina Maria: Avem o rată de retenţie de 98,5% a clienţilor corporate

Autor: Mirabela Tiron

04.04.2017, 00:07 507

Cifra de afaceri a reţelei de clinici Regina Maria a crescut cu 49% în primul trimestru din acest an, cu o contribuţie importantă din partea achiziţiilor.

Fady Chreih, directorul executiv (CEO) al reţelei de clinici Regina Maria, al doilea cel mai mare jucător din piaţa ser­vi­ciilor medicale pri­va­te, de­ţi­nut de fondul de investiţii Mid Eu­ropa Part­ners, spune că pri­mul trimestru din acest an a fost ca rezultate mult mai bun fa­ţă de cel din anul anterior, da­tele pre­li­mi­na­re indi­când un avans cu 49% în cifra de afaceri.

 „Trimestrul unu din acest an a fost unul foarte bun, o doză de optimism se resimte în piaţă, pe care o vedem şi la clienţii noştri.  Cifra de afaceri a crescut cu 49% faţă de primul trimestru de anul tre­cut (date pre­limi­n­are), o contribuţie im­portantă a avut-o spi­ta­lul Ponderas, în care am investit“, a de­cla­rat pentru ZF Fady Chreih, CEO al reţelei Regina Maria. Reţeaua a cumpărat anul tre­cut spitalul Ponderas Aca­demic Hos­pi­tal de la medicul Cătălin Copăescu şi a in­vestit 3 mil. euro în extinderea acestuia.

Bucureştiul a rămas principalul centru de investiţii, drept dovadă aici re­ţea­ua a deschis două poli­cli­nici în primul tri­mes­tru, una în Piaţa Vic­to­riei şi una în zo­na Ba­ba Novac şi ur­mea­ză să inau­gu­re­ze în do­uă luni şi o po­li­cli­ni­că în Dorobanţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO