Companii

Grupul francez Lagardère Travel Retail vrea să repoziţioneze reţeaua Inmedio, care are în prezent 231 magazine în România, şi să extindă lanţul cu noi locaţii, inclusi prin formate sau canale noi

Grupul francez  Lagardère Travel Retail vrea să...

Autor: Roxana Rosu

09.12.2021, 14:25 371

Grupul francez  Lagardère Travel Retail vrea să repoziţioneze reţeaua Inmedio, care are în prezent 231 magazine în România, şi să extindă lanţul cu noi locaţii, atât în malluri şi galerii comerciale, cât şi prin formate sau canale noi.

Inmedio se va transforma dintr-un punct de vânzare centrat pe presă şi carte spre un portofoliu variat din convenience-ul modern, incluzând snack-uri, băuturi şi cafea on the go, accesorii, cadouri, ziare şi reviste locale şi internaţionale, carte, precum şi o varietate de servicii.

Toate acestea vor fi disponibile atât în spaţiile clasice din reţelele de retail modern (mall-uri şi galerii comerciale), în care Inmedio are prezenţă în 50 de oraşe din ţară, cât şi în formate sau canale noi, de tipul insulelor din mall-uri sau în magazine proprii stradale.

“Inmedio este brand-ul Lagardère Travel Retail cu recunoaşterea cea mai mare în piaţa locală şi care şi-a adus contribuţia în cei 20 de ani de existenţă la dezvoltarea retailului local de impuls la standarde europene. Ne bucurăm că, în ciuda contextului volatil, reuşim să ne menţinem apetitul pentru inovare şi să susţinem dezvoltarea acestui concept. Toate iniţiativele noastre sunt rezultatul unui efort concertat de înţelegere a clientului şi vizează regândirea acestui business în aliniere atentă cu nevoile şi preocupările acestuia. De asemenea, ne propunem să căutăm noi modele de extindere şi operare pentru diversificarea canalelor noastre din mediul urban. Un suport considerabil va veni de la partenerii antreprenori, alături de care continuăm extinderea şi pe care ne bazăm pentru înţelegerea şi deservirea atentă a clienţilor noştri”, declară Alexandru Chilea, COO Essentials Business Line.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO