Companii

Grupul Irum, deţinut de familia Oltean din Reghin, a început să producă motocultoare. „Sunt utilaje care pot fi folosite în orice gospodărie“. IRUM a lansat în urmă cu trei ani noul tractor agricol românesc TAGRO, după o pauză de mai bine de 10 ani, conceput şi produs la Reghin

Grupul Irum, deţinut de familia Oltean din Reghin, a...

Autor: Laurentiu Cotu

13.06.2021, 00:02 36217

♦ Grupul de firme Maviprod-IRUM are în prezent peste 550 de angajaţi, după ce în primul trimestru din acest an au fost recrutaţi în jur de 30 de oameni.

Grupul de firme Maviprod-IRUM, deţinut de familia Oltean din Reghin, estimează pentru 2021 o creştere de aproximativ 10% a cifrei de afaceri faţă de anul trecut, după ce în primul trimestru din acest an grupul de firme a realizat o creştere cu circa 28% a afacerilor, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Evoluţia pozitivă a afacerilor a fost susţinută de lan­sarea unei noi game de tractoare pen­tru fermele de familie, de reţeaua dez­voltată de dealeri externi, dar şi de unele proiecte ale companiei care au ajuns la maturitate în 2020.

„La începutul acestui an lucrurile au intrat cât de cât în normal, fiind depăşite o parte din situaţiile create de contextual pandemic. Strategia adoptată anul trecut, când cu eforturi destul de mari din partea noastră am reuşit să rămânem alături de clienţii noştri şi să le oferim soluţii adaptate vremurilor pe care le-am trăit, a fost una de succes, ce anul acesta deja îşi spune cuvântul“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Oltean, CEO IRUM Reghin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO