Companii

Hotelul de cinci stele JW Marriott şi-a dublat veniturile până la 154 mil. lei în 2022, cel mai bun rezultat din istoria companiei. Compania a revenit pe profit, raportând un profit net de 31 mil. lei, după doi ani de pandemie în care a înregistrat pierderi

Hotelul de cinci stele JW Marriott şi-a dublat...

Autor: Miruna Diaconu

01.06.2023, 00:05 100

Hotelul JW Marriott din Bucureşti şi-a dublat veniturile în 2022, ajungând la o cifră de afaceri de 154 milioane lei, potrivit datelor Ministerului de Finanţe. Rezultatul înregistrat anul trecut a însemnat un record pentru companie, fiind cele mai mari venituri raportate de com­panie până acum.

După doi ani de pandemie, în care firma care administrează hotelul de cinci stele din Bucureşti a avut pier­deri de zeci de milioane de lei, com­pania a revenit pe profit şi a ra­portat un rezultat de aproape 31 mi­lioane lei profit net, potrivit aceleaşi surse.

Totodată, compania a avut anul trecut un număr mediu de 296 de angajaţi, revenind astfel la nivelul din 2019.

JW Marriott, situat în apropierea Palatului Parlamentului, are 402 ca­me­re, 12 săli de conferinţe, cu o su­pra­faţă totală de aproximativ 2.000 mp, şi şase restaurante şi lounge-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO