Companii

Lanţul Cărtureşti continuă extinderea în provincie: a intrat cu librării noi în malluri din Piteşti şi Satu Mare şi urmează o deschidere în Ilfov. „În T1 am avut o creştere cu 8% a cifrei de afaceri din deschiderile noi“

ANTREPRENORI LOCALI

Cărtureşti operează în prezent 4 librării în România şi 3 în Republica Moldova.

Cărtureşti operează în prezent 4 librării în România şi 3 în Republica Moldova.

Autor: Mirabela Tiron

08.05.2024, 00:05 120

Reţeaua a crescut cu 12 librării din ianuarie anul trecut până în aprilie anul acesta.

Lanţul de librării Cărtureşti, con­trolat de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, a finalizat primele trei luni din acest an cu afaceri mai mari cu 8% în contextul în care reţeaua s-a extins cu magazine  în mai multe oraşe din ţară.

„Misiunea noastră este să ajungem la cititorii mari şi mici din toată România, de aceea investim şi continuăm să ne extindem. De la începutul anului 2023 până în aprilie 2024 am deschis 12 noi librării, ceea ce ne-a adus o creştere a cifrei de afaceri din aceste deschideri cu 8% în primul trimestru din acest an versus primul  trimestru din 2023“, au transmis oficialii companiei către ZF.

În aprilie lanţul a intrat cu o librărie în Argeş Mall din Piteşti, pe 2 mai anul acesta în centrul comercial Shopping City din Satu Mare, iar tot în luna mai va intra cu o librărie în DN1 Value Center din Baloteşti (Ilfov).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO