Companii

Miliardarii arabi caută oporunităţi de investiţii în România

 Miliardarii arabi caută oporunităţi de investiţii în România

Miliardarii arabi caută oporunităţi de investiţii în România

Autor: Gabriel Razi

08.03.2011, 19:17 98

Oameni de afaceri şi politicieni din Kuweit, Oman Qatar, ArabiaSaudită, Emiratele Arabe Unite sau Bahrein au fost prezenţi astăzila Forumul Consiliului de Cooperare al Golfului - România:oportunităţi de afaceri în Europa de Sud Est.

Preşedintele Traian Băsescu alături Anca Boagiu, ministrultransportului, Elena Udrea, ministrul turismului şi dezvoltăriiRegionale, Ion Ariton, ministrul economie sau Theodor Baconshi,ministrul de externe, i-au îndemnat pe investitori să îşi plasezebanii în România.

"Aici se poate investii în orice. Mediul de afaceri este departede a fi ostil, este un mediu de afaceri competitiv. Statul romângarantează investiţiile", a declarat Traian Băsescu în deschidereaforumului.

Sheikha Lubna bint Qasimi, ministrul comerţului exterior alEmiratelor Arabe Unite, care este considerată una dintre cele maiputernice femei din lume, s-a declarat suprinsă de numărul mare departicipanţi la forum şi de interesul oamenilor de afaceri atâtromâni, cât şi al celor din zona Golfului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO