Companii

Neagu, Schoenherr: Anul acesta este mai puţin efervescent în fuziuni şi achiziţii decât 2012

Mădălina Neagu

Mădălina Neagu

Autor: Cristi Moga

21.10.2013, 00:05 59
Mădălina Neagu, partenerul firmei de avocatură Schoenherr, care a coordonat echipa care a asistat grupul Real la vânzarea a 20 de hiper­marketuri de pe piaţa locală către fran­cezii de la Auchan, cea mai importantă tran­zac­ţie din retailul local, consideră că piaţa de fu­ziuni şi achiziţii a fost anul acesta mai puţin activă decât în 2012, în condiţiile în care investi­torii se confruntă cu o lipsă de predic­tibi­litate a mediului legislativ.
 
„Anul acesta a fost mai puţin efervescent ca 2012. Modificările legislative prin ordonanţe de urgenţă nu dau investitorilor vizibilitate, astfel că nu ştiu la ce să se aştepte. Am avut de su­ferit din cauza asta. Spre exemplu, în do­meniul energiilor regenerabile, după mo­difi­carea cadrului legal dezvoltatorii care aveau proiecte începute au continuat să lucreze, dar spre sfârşitul anului şi din acest sector s-au tăiat investiţii“, a declarat Neagu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO