Companii

New Kopel România are un nou CEO cu experienţă în firme de leasing

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Corina Mirea

17.10.2013, 19:48 438

Subsidiara locală a grupului israelian New Kopel, cu activităţi de leasing operaţional, închirieri şi vânzări auto, l-a recrutat luna aceasta pentru poziţia de CEO pe olandezul Bas Hoekstra, cel care a fost în perioada 2010-2011 preşedinte al Asociaţiei Societăţilor Financiare din România.  El a preluat funcţia de CEO a companiei din România de la Dudy Perry, care a fost numit pe poziţia de preşedinte. Bas Hoekstra este absolvent al programului de master în istorie din cadrul Universităţii din Amsterdam. El şi-a început cariera în anul 1991, tot în industria de leasing, lucrând pentru o companie indiană de software şi consultanţă, unde a şi rămas timp de aproape patru ani, potrivit profilului de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn. De-a lungul timpului, el a mai lucrat pentru companii şi instituţii precum GE Capital, Camera de Comerţ şi Industrie Olandezo-Română sau ING şi a locuit în România timp de şapte ani. 

Duddy Perry, cel care a ocupat funcţia de CEO al New Kopel România din 2005, lucrează pentru grupul israelian de 17 ani. În România, el a condus implementarea activităţilor de leasing operaţional şi rent a car, a pus bazele AAA Auto New Kopel, dealer de automobile rulate, şi a achiziţionat dealerul auto Opel Union Motors. New Kopel deţine pe piaţa locală diviziile Six rent a car, Sixt New Kopel Operational Leasing, Union Motors (dealer autorizat Opel, reparator autorizat Dacia - Renault) şi AAA New Kopel (dealer de autovehicule rulate).

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels