Companii

Patricia Andrei, CEC Bank: Am adus în echipă peste 500 de oameni noi şi, în prezent, căutăm încă peste 200 de noi colegi, atât în Bucureşti şi în Centrală, cât şi în sucursalele din toată ţara

Perspective privind piaţa de HR. Un proiect editorial al ZF susţinut de PwC

02.12.2021, 00:04 899

Pandemia a marcat realitatea ultimilor doi ani, aducând schimbări majore pe piaţa muncii: locul muncii este diferit, felul muncii e puternic afectat de tehnologie, numărul locurilor de muncă în anumite sectoare a fost semnificativ afectat.

Sectorul bancar a asigurat continuitate în disponibilitatea serviciilor financiare – esenţiale pentru public, inclusiv accesul la finanţare, în toată această perioadă. Şi a reuşit să-şi menţină soliditatea financiară în acest context plin de provocări.

La CEC Bank, pe lângă provocările ridicate de pandemie, suntem angajaţi într-un amplu program de transformare şi digitalizare. În acest context, trebuie să fim atenţi şi la nevoile oamenilor noştri. Adopţia unor tehnologii noi presupune atenţie la nevoile de pregătire, oferirea de oportunităţi de dezvoltare, comunicare continuă, încurajarea unei mentalităţi deschise şi adaptative, asigurarea unui mediu de lucru echilibrat.

Au fost făcuţi paşi mari în direcţia modernizării infrastructurii IT care să ne permită să lucrăm flexibil, dar totodată să rămânem conectaţi şi disponibili pentru clienţii noştri, inclusiv prin reţeaua teritorială cu peste 1.000 de unităţi - cea mai mare din ţară.  

Am adus în echipă peste 500 de oameni noi şi, în prezent, căutăm încă peste 200 de noi colegi, atât în Bucureşti şi în Centrală, cât şi în sucursalele din toată ţara.

Ne pregătim pentru un 2022 la fel de provocator. Planurile CEC Bank sunt ambiţioase şi suntem pregătiţi să investim în continuare în oameni, resurse, soluţii şi produse bancare moderne.

Companiile va trebui să poată ţine în echilibru atât obiectivele de business, cu focus pe creşterea performanţei operaţionale, prin investiţii în automatizare şi digitalizare, cât şi obiectivele de echipă, cu focus pe abilităţile de management şi atenţie la sănătatea fizică şi mentală a oamenilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO