Companii

Perfect Tour: Am pus în vânzare 1.000 de pachete în străinătate şi în ţară cu ocazia Paştelui

Autor: Mirabela Tiron

14.04.2012, 19:41 239

Agenţia Perfect Tour a vândut puţin peste 1.000 de pachete pentru vacanţa cu ocazia sărbătorilor pascale, cererea pentru sejururi fiind mai mare faţă de cea de anul trecut.

Sorin Văduvoiu, directorul general al agenţiei, susţine că unii români au cumpărat pachete în ţară la pensiuni agroturistice, alţii au luat sejururi de câteva zile în capitale europene şi cei cu bugete generoase au plătit zeci de mii de euro pe vacanţa de Paşte. El aşteaptă, ca şi cei de la Prestige Tours, încasări de jumătate de milion de euro din pachetele pentru sărbătorile pascale. "Structura vacanţei şcolare de anul acesta ne ajută foarte mult. Părinţii pot organiza mai uşor o vacanţă prelungită de Paşte datorită faptului că sunt şi copiii liberi. Am vândut pachete ce includ de la croaziere la circuite, sejururi în ţară sau în străinătate", a declarat Sorin Văduvoiu.

Unul dintre cele mai scumpe pachet vândut ede agenţia Perfect Tour este un sejur de şapte nopţi în Dubai, achiziţionat de doi adulţi. Lux este cuvântul care defineşte acest pachet ce include cazare la hotel de cinci stele şi alte servicii pentru 10.000 de euro.

Un alt pachet a costat 8.000 de euro, bani plătiţi pentru o vacanţă de 10 zile în Maldive. De asemenea, pentru un sejur de şapte nopţi în Thailanda un cuplu a plătit 7.000 de euro.

Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, a declarat că nu există date oficiale cu privire la câţi români îşi vor petrece vacanţa de Paşte în pensiunile sau hotelurile din ţară sau din străinătate.

"Ce ştim însă este că cei mai mulţi români care pleacă de Paşte din ţară aleg Bulgaria, Grecia sau Cipru, iar cei care nu fac acasă şi vor să meargă la o pensiune din ţară se orientează spre Bucovina sau zona Bran-Moeciu", spune Corina Martin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels