Companii

PPD România, importatorul Johnnie Walker, a investit 5 milioane de euro într-un depozit în vestul Capitalei. „Rata mare de creştere din România din ultimii 5 ani a făcut ca această investiţie în depozitare şi depozitare să fie necesară“

Centrul PPD România are o capacitate de depozitare de 9.500 de paleţi şi dispune şi de birouri, spaţii de socializare şi săli de conferinţe.

Centrul PPD România are o capacitate de depozitare de 9.500 de paleţi şi dispune şi de birouri, spaţii de socializare şi săli de conferinţe.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

17.12.2019, 19:50 324
PPD România, unul dintre cei mai mari importatori de băuturi spirtoase de pe plan local, a investit peste 5 milioane de euro într-un centru de distribuţie de 7.750 mp în apropiere de autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, în vestul Capitalei.

Centrul are o capacitate de depozitare de 9.500 de paleţi şi dispune şi de birouri, spaţii de socializare şi săli de conferinţe. „Rata mare de creştere anuală a cifrei de afaceri din România din ultimii cinci ani a făcut ca această investiţie în depozitare şi depozitare să fie necesară”, a spus Alexis Photiades, managing director al PPD Group, compania-mamă a PPD România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO