Companii

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda a realizat afaceri de 9,5 mil. euro în T1 2023, plus 23%

Bogdan Bul­garia, managing director pentru Europa de Est a grupului CONSOLIS

Bogdan Bul­garia, managing director pentru Europa de Est a grupului CONSOLIS

Autor: Laurentiu Cotu

16.05.2023, 17:00 126

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, constructorul fabricii de MDF din Oarja, de lângă Piteşti, un proiect de 150 mil. euro a concernului turc Yildiz Entegre, a finalizat primul trimestru din acest an cu o cifră de afaceri de aproape 9,5 mil. euro, în creştere cu aproximativ 23% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de companie. ASA CONS mizează în acest an pe afaceri totale de aproximativ 30 mil. euro. 

’’În segmentul nostru, trimestrul I al acestui an a fost mult peste media normală a activităţii noastre din ultima perioadă. Astfel, în trimestrul I al anului 2023 am înregistrat cel mai mare volum de producţie din istoria companiei, raportat la aceleaşi perioade din anii trecuţi. Această tendinţă a venit ca urmare a numărului mare de contracte semnate încă de la finalul anului 2022, cu execuţia planificată în primul semestru al anului 2023’’, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bul­garia, managing director pentru Europa de Est a grupului CONSOLIS.

ASA CONS România a finalizat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 33 mil. euro, realizând astfel cea mai bună performanţă din istoria companiei. În 2021, producătorul de prefabricate a avut afaceri de 23,3 mil. euro (114,7 mil. lei), potrivit datelor existente pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO