Retail&Agrobusiness

Cătălin Pozdarie, Hervis: Vânzările au început brusc sa scadă începând cu data de 1 Martie 2020. Acum sunt la jumătate faţă de 2019

Cătălin Pozdarie, Hervis: Vânzările au început brusc...

Autor: Cristina Roşca

16.03.2020, 11:45 108

Cătălin Pozdarie, executivul român ce conduce operatiunile locale ale retailerului de echipamente sportive Hervis, susţine închiderea mallurilor după ce vânzările au început să scadă acum mai bine de două săptămâni. El mai spune că este importantă această masură pentru siguranţa salariaţilor. La finalul lui 2018 (ultimul pentru care există date publice), numărul de salariaţi al Hervis era de circa 400.

“Încercările noastre sunt de a limita la maximum impactul faţăde angajaţii noştrii. Acum toată centrala de exemplu lucrează de acasă. Nu poate nimeni însă să garanteze cât durează aceasta situaţie astfel încât există mai multe scenarii în funcţie de durata stării de urgenţă şi de măsurile impuse.”

El adaugă că vânzările au început brusc să scadă începând cu data de 1 martie 2020. În fiecare zi, au scăzut faţă de nivelul anului anterior ajungând în acest moment undeva la 50% faţă de anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO