Retail&Agrobusiness

Îmbuteliatorul de apă Cumpăna: Climatul socioeconomic din România influenţează negativ businessurile

Claudia Suciu este director general al Cumpăna

Claudia Suciu este director general al Cumpăna

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.12.2017, 00:05 206

Cumpăna, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de apă îmbuteliată în sistem de watercoolere şi de cafea, va termina anul acesta cu o cifră de afaceri în uşoară creştere faţă de anul anterior, conform informaţiilor furnizate de către companie. În 2016, compania controlată de către antreprenorul Florin Dănilă a înregistrat o cifră de afaceri de 38,7 milioane de lei (8,6 mil. euro), conform datelor de pe site-ul Ministerul de Finanţe.

„Conform estimărilor noastre, cifra de afaceri din acest an va prezinta o uşoara creştere faţă de 2016, iar numărul angajaţilor este în continuare constant, situându-se la circa 400 de oameni. Din punctul nostru de vedere această constanţă financiară cât şi de personal sunt influenţate de climatul socio-economic actual din spaţiu românesc, climat ce prezintă fluctuaţii cu tentă negativă pen­tru creş­terii ma­jore în spaţial de business pri­vat“, a declarat pen­tru Ziarul Financiar Claudia Suciu, di­rec­tor general al Cumpăna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO