Retail&Agrobusiness

Lidl România: Pentru a asigura continuitatea activităţii, am conceput diverse procese pentru diferite scenarii care să asigure procesul operaţional în depozite şi magazine

Lidl România: Pentru a asigura continuitatea...

Autor: Cristina Roşca

16.03.2020, 16:42 37932

Discounterul german Lidl, prezent cu peste 250 de magazine în oraşele din România, anunţă că lucrează intens cu furnizorii şi partenerii săi logistici pentru a asigura alimentarea cu bunuri în magazinele sale şi pentru a aproviziona depozitele logistice cu articolele în cazul cărora cerere este ridicată. 

“Ca partea asigurării continuităţii activităţii, Lidl a conceput diverse procese pentru diferite scenarii care să asigure procesul operaţional în depozite şi magazine în condiţii speciale”, spun ei fără a oferi detalii.

Reprezentanţii discounterului german adaugă că în unele regiuni şi magazine se remarcă vânzări semnificativ mai mari, în special pentru produse precum conservele şi pastele, dar şi pentru produse de igienă, cum ar fi hârtia igienică şi dezinfectanţii. 

Oficialii Lidl spun că cele mai importante obiective ale companiei sunt de a proteja angajaţii şi clienţii şi de a asigura disponibilitatea produselor pentru clienţi. 

Nemţii au circa 6.000 de salariaţi şi afaceri ce merg spre 2 mld. euro, conform estimărilor ZF. Lidl este al treilea jucător din comerţul alimentar local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO